Banner

Алексеев Боксинг Промоушънс

Алексеев Боксинг Промоушънс

Алексеев Боксинг Промоушънс е организация, която се развива и работи в областта на един от най-успелите български спортoве – бокса. Създадена е през ноември 2008 година. Оттогава насам организира и провежда боксови мероприятия на територията на България, както и участва в организирането на професионални боксови срещи в чужбина.

Боксът в България е с големи традиции. Още от XIX век този спорт е започнал развитието си по наши земи. Оттогава насетне малката по население държава като нашата доказва чрез бокса какви силни и сърцати българи са останали да се бият за нея. Успехи в бокса, изразени в множество медали, сме постигали на Олимпийски игри, Европейски и Световни първенства. Горди сме, че ние от Алексеев Боксинг Промоушънс допринасяме за развитието на младите таланти и продължаваме да работим с тях.

Ние развиваме боксьори от детска и юношеска възраст до мъже чрез нашия основен партньор - боксов клуб „Локомотив Русе”, основан през 1992 година от Алексей Василев. Алексеев Боксинг Промоушънс предлага професионални боксьори за изяви както на българската, така и на международната сцена, като се грижи за тяхната висока спортна форма и добро представяне.

На страницата на Алексеев Боксинг Промоушънс, може да намерите информация за предстоящи и минали спортни събития, новини от света на бокса от България и чужбина, видео и фотографска галерия, информация за нашите професионални боксьори, както и за перспективните аматьори на боксов клуб „Локомотив Русе”.

Благодарим Ви, че посетихте страницата ни. Желаем Ви приятно разглеждане! При въпроси, идеи, желание да изживеете с нас магията на спорта, не се колебайте да се свържете с нас на посочените на сайта ни контакти или чрез контактната форма.