Banner
Яйцето, Пепелянката и Здравко Попов излизат на Боксов сблъсък 3
Яйцето, Пепелянката и Здравко Попов излизат на Боксов сблъсък 3
16-09-2019 02:31

Най-перспективните български професионални боксьори ще участват в третото издание на галавечерта Боксов сблъсък „Горещи битки“. Шоуто ще се проведе на 19 октомври в Горна Оряховица.


В основния мач Борислав Иванов - Яйцето ще се изправи срещу бившия национал и медалист от европейско първенство за юноши Евгени Борисов – Роки. Срещата ще бъде в осем рунда. Двамата нямат загуба в България, а стиловете им са много близки. Типичните файтъри са украшение на всяко шоу заради своя атрактивен стил.
Шампионът на България в суперполусредна категория Йосиф Панов – Пепелянката се завръща след контузия. Той имаше проблем с крака, получен по време на тренировка. На ринга ще се качи Здравко Попов, който привлече интереса на британския промоутър Еди Хърн, както и на мениджъра на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев.
Шампионката на България в категория петел Иванка Иванова – Лъвицата също ще се включи в шоуто. Тя ще участва в 4-рундов рейтингов мач. Срещата ще бъде първа за нея след драматичната победа над Памела Треан.
С огромен интерес се очаква и сблъсъка между Константин Александров – Руснака и Иван Николов – Вакича.
Специално от Германия за шоуто се завръща Стефани Койков. В програмата ще се включат непобедените таланти Борислав Велев – Рой, Красимир Точев и Веселин Марков.
„В Горна Оряховица феновете ще видят почти всички от най-добрите български боксьори – сподели промоутърът Васко Алексеев. – В първото издание на Боксов сблъсък точно тук в Горна Оряховица залата беше препълнена. Хората останаха много доволни. Това ни задължава да вдигнем нивото и да предоставим на феновете още по-голямо шоу.“
Боксов сблъсък 3 се организира от БК „Горна Оряховица“ с президент Анастас Начев и съдействието н Алексеев промоушънс. Шоуто ще се проведе под надзора на Българския професионален боксов съюз.
Домакин на Боксов сблъсък 3 е зала „Никола Петров“, а стартът на мачовете е от 19 ч. Билетите са по 5 лв.