Banner
Светкавицата се завръща срещу Ангел Емилов
Светкавицата се завръща срещу Ангел Емилов
09-10-2019 04:31

Един от най-активните български боксьори Илиян Марков – Светкавицата ще се завърне на ринга за голямата галавечер Боксов сблъсък 3. Шоуто ще се проведе на 19 октомври в Горна Оряховица. Бившият национал на България ще се бие с Ангел Емилов.


„Двамата са на много добро ниво и се качват на ринга с единствената цел да победят и да натрупат позитивен рейтинг“, коментира мениджърът Васко Алексеев.


Емилов направи дълга пауза заради травма. За последно той се боксира през януари.


Сблъсъкът ще бъде в шест рунда, а категорията е до 71 кг.


Григор Саруханян ще гони осма поредна победа. Негов противник ще бъде украинецът Валентин Сброжек.


Феновете ще станат свидетели на атрактивен реванш Самуил Димитров поиска втори шанс от Веселин Марков – Професора. Първият двубой беше много оспорван. Самуил отстъпи по точки, но сега гарантира, че е по-подготвен и ще си върне.


На ринга ще се качат популярните професионалисти Йосиф Панов – Пепелянката, Здравко Попов и Иванка Иванова – Лъвицата. В основния мач Борислав Иванов – Яйцето ще се сблъска с Евгени Борисов Роки в 8 рунда.


Екшънът започва в 19.00 в зала „Никола Петров“. Билетите са по 5 лв.


Боксов сблъсък 3 се организира от БК „Горна Оряховица“ с президент Анастас Начев и съдействието н Алексеев промоушънс. Шоуто ще се проведе под надзора на Българския професионален боксов съюз.