Banner
Никой не иска да се бие с Лъвицата
Никой не иска да се бие с Лъвицата
17-10-2019 01:51

Наш боксьор излекува аркада като на Тайсън Фюри, излиза на Боксов сблъсък 3


Нашумялата боксьорка Иванка Иванова - Лъвицата остана без съперничка за галавечерта Боксов сблъсък 3. Шоуто ще се проведе на 19 октомври в Горна Оряховица.


Шампионката на България в категория петел трябваше да изиграе 4-рундов мач, но последователно три противнички отклониха покана да се бият с нея.


Лъвицата участва в боксовия мач на годината срещу Памела Треан. Битката приключи с 2:1 гласа, а феновете поискаха да видят реванш в най-скоро време.


Колоритният биткаджия Йончо Марков - Баничаря се похвали с уникална аркада, която получи по-рано през годината. Тя наподобява на огромната рана над дясното око на Тайсън Фюри от последния му мач с Ото Валин.


19-годишният талант ще се включи в шоуто Боксов сблъсък 3. Негов противник ще бъде Стефани Койков. Срещата е в четири рунда от категория до 78 кг.


В основния мач на шоуто Борислав Иванов - Яйцето ще боксира с Евгени Борисов - Роки. 8-рундовият сблъсък ще бъде водещата атракция на галавечерта.


Яйцето ще получи огромна подкрепа от местните фенове. Той вече има шанс да тренира в новооткрито боксово съоръжение в зала "Никола Петров". Борислав Иванов ще има и още една битка в близките седмици. Той е кандидат за общински съветник.


Галавечерта "Боксов сблъсък 3" се организира от президента на боксов клуб "Локомотив" (Горна Оряховица) Анастас Начев със съдействието на Алексеев Промоушънс и под юрисдикцията на Професионалния боксов съюз.


Билетите за галавечерта са по 5 лв.